当前位置: 首页 >网络教育 > 专升本 > 模拟试题 >

网络教育统考-英语复习题选择题及答案

分享

来源:猎学网2018-02-04 10:41:09

猎学网小编搜集整理了网络教育统考英语模拟题的选择题部分(含答案),希望对你有所帮助!

 

一、交际英语

1.- Thank you very much for giving me so much help.

- _____________________.

A.No thank you

B.You're welcome

C.OK

D.Thanks

答案:B

 

2.- Could you help me with my physics, please?

- ________

A.No, no way.

B.No, I couldn't.

C.No, I can't.

D.Sorry I can't. I have to go to a meeting right now.

答案:D

 

3.- Congratulations! You won the first prize in today's speech contest.

- ________

A.Yes, I beat the others.

B.No, no, I didn't do it well.

C.Thank you.

D.It's a pleasure.

答案:C

 

4.- How are you, Bob?

- ________

A.How are you?

B.I'm fine. Thank you.

C.How do you do?

D.Nice to meet you.

答案:B

 

5.- What's the problem with your bike?

- _________

A.Not at all.

B.Good, thank you.

C.Nothing serious.

D.Sure

答案:C

 

6.- Shall we sit up here on the grass or down there near the water?

- _____

A.I'd rather stay here if you don't mind.

B.Sorry, I don't like neither.

C.Certainly, why not?

D.Yes, we like these two places.

答案:A

 

7.- Congratulations! You won the first prize in today's speech contest.

- ________

A.Yes, I beat the others.

B.No, no, I didn't do it well.

C.Thank you.

D.It's a pleasure.

答案:C

 

8.- How much is this necklace?

- _________

A.It's very nice.

B.It's a birthday present from my parents.

C.It costs fifty pounds.

D.It's a bargain.

答案:C

 

9.- Thank you for calling.

- _________

A.Don't mention it.

B.That's fine.

C.Nice talking to you.

D.Call back again.

答案:C

 

10.- How are you, Bob?

- ________

A.How are you?

B.I'm fine. Thank you.

C.How do you do?

D.Nice to meet you.

答案:B

分享到: 来源:猎学网阅读:
w

QQ群

官方一群
279981956

QQ客服

服务时间: 9:00 - 18:00

北科信息科技: 400-6869-113

厦门: 18250704818

微信公众号

电子邮箱