当前位置: 首页 >网络教育 > 专升本 > 模拟试题 >

网络教育统考-英语复习题词汇与语法(含答案)

分享

来源:猎学网2018-02-04 10:49:57

猎学网小编搜集整理了网络教育统考英语模拟题词汇与语法练习题(含答案),希望对你有所帮助!

 

1.This kind of plant ______ a lot of water at all times.

A.assumes

B.limits

C.produces

D.requires

答案:D

 

2.“Town Hall is the tallest building in the city.”

“_______ from here?”

A.Can it see

B.Can it be seen

C.Can be seeing

D.Can see

答案:B

 

3.His salary as a driver is much higher than ________.

A.a porter

B.is a porter

C.as a porter

D.that of a porter

答案:D

 

4.- _______ is your girl friend like?

- She is very kind and good-looking.

A.How

B.What

C.Which

D.Who

答案:B

 

5.Jane’s dress is similar in design ______ her sister’s.

A.like

B.with

C.to

D.as

答案:C

 

6.Don't worry. There's still _____ time to go.

A.little

B.a little

C.few

D.a few

答案:B

 

7.He likes to swim _______.

A.and to play football

B.and playing football

C.but play football

D.and he also likes playing football

答案:A

 

8.I didn’t know what to do, but then an idea suddenly ________ to me.

A.appeared

B.happened

C.occurred

D.emerged

答案:C

 

9.I won’t make the _______ mistake next time.

A.like

B.same

C.near

D.similar

答案:B

 

10.He _______ lives in the house where he was born.

A.already

B.yet

C.still

D.ever

答案:C

分享到: 来源:猎学网阅读:
w

QQ群

官方一群
279981956

QQ客服

服务时间: 9:00 - 18:00

北科信息科技: 400-6869-113

厦门: 18250704818

微信公众号

电子邮箱