当前位置: 首页 >网络教育 > 专升本 > 模拟试题 >

网络教育统考-英语复习题英译汉练习及答案

分享

来源:猎学网2018-02-04 10:58:41

猎学网小编搜集整理了网络教育统考英语模拟题英译汉练习题和参考答案,希望对你有所帮助!

1.It is known to all that exercises are good for health.

答案:众所周知,锻炼有益于健康。

2.Don't believe whatever he tells you.

答案:无论他告诉你什么都不要相信。

3.Not all Americans are interested in sports, of course.

答案:当然,并非所有美国人都对运动赶兴趣。

4.It normally takes a semester for a college freshman to adjust to his college life.

答案:大学新生一般需要花一个学期来适应大学生活。

5.You needn’t go there anymore. He already knows about it.

答案:你不必去了,他已经知道那件事了。

6.Are you fond of music?

答案:你喜欢音乐吗?

7.These goods are not up to standard.

答案:这些商品未达到标准。

8.This is the worst hospital I have ever seen.

答案:这是我见过的最差的医院。

9.We have made little progress.

答案:我们没有取得什么进展。

10.I knocked on his door but nobody came to answer it.

答案:我敲了他的门,但没人来开门。

11.Fred was such a hardworking student that he soon came out first in the class.

答案:弗瑞德是一个学习十分用功的学生,所以不久他就成了班里学习最好的学生。

12.My classmate is much cleverer than I.

答案:我的同学比我聪明多了。

分享到: 来源:猎学网阅读:
w
  • 客服
  • QQ
  • 求学登记
  • 活动
  • 返回顶部