当前位置: 首页 >网络教育 > 专升本 > 模拟试题 >

北京交通大学网络教育入学测试专升本英语试题库

分享

来源:广东远程教育网2018-10-29 10:27:07

北京交通大学网络教育入学机考专升本英语试题

1、He knows little of English to say ____ of English culture.

A、something B、anything C、everything D、nothing

答案:D

2、Though he is very intelligent, he is ____ rather modest.

A、otherwise B、nevertheless C、therefore D、hence

答案:B

3、If you can provide the wine, I’ll ____ the food.

A、look at B、see to

C、think about D、ask for

答案:B

4、Fortunately, the demonstration ____ to be quite peaceful.

A、turn in B、turn out

C、showed off D、showed up

答案:B

5、Selfish people often take ____ of other people’s kindness.

A、use B、care C、profit D、advantage

答案:D

6、His name was on the ____ of my tongue, but I just couldn’t remember it.

A、end B、tip C、edge D、top

答案:B

7、We found our ____ round your factory most interesting.

A、journey B、travel C、tour D、show

答案:C

8、This album is ____ as it was the only one ever signed by the President.

A、unusual B、rare C、singular D、unique

答案:D

9、The premier and the visiting foreign minister had a talk in ____ friendly atmosphere.

A、a most B、most C、the very D、very

答案:A

10、There is a good ____ of the countryside from the front of the bus.

A、sight B、view C、scene D、scenery

答案:B

11、____ she finds out that you’ve lost her books?

A、Even if B、What if

C、As if D、Suppose that

答案:B

12、In a low voice, she ____ that someone was moving about upstairs.

A、spoke B、shouted C、whispered D、told

答案:C

13、I’m afraid this Painting is not by Picasso. It’s only a copy and so it’s ____.

A、priceless B、worthless C、unworthy D、invaluable

答案:B

14、We are very busy . Every one is _____

A、carefully B、careful C、care D、careless

答案:B

15、The twins are ______ each other in character.

A、difference from B、different from

C、different to D、different for !#

答案:B

16、Will you ____ tomorrow morning?

A、shout me up B、call me up

C、call me on D、telephone me up

答案:B

17、You’d better come ______ to my house and see me.

A、up B、over C、for D、around

答案:B

18、I am afraid I have to _____ .

A、do my washing B、do me washing

C、do some washing D、do washing

答案:C

19、Every day I _____ home at half past five.

A、get to B、get from

C、get back D、back

答案:C

20、The flood has done _____ to this area.

A、many damages B、much damage

C、injury D、damages

答案:B

21、My uncle is _______ than that worker.

A、old B、elder C、older D、the oldest

答案:C

22、This picture is ______ than that one.

A、beautiful B、more beautiful

C、most beautiful D、the most beautiful

答案:B

23、She said she was much ______ than before.

A、good B、well C、better D、the best

答案:C

24、I will tell him as soon as he ______ back.

A、come B、comes C、will come D、came

答案:B

25、He ______ by the teachers.

A、is always praised B、praises

C、have been praised D、always is praised

答案:A

26、It is _____ to travel on the moon.

A、wonderful B、careful C、brave D、important

答案:A

27、The patient refused ______ any medicine.

A、have B、to have

C、how to have D、to how have

答案:B

28、He always depends _____ help from others.

A、on getting B、in getting

C、getting D、to get !#

答案:A

29、Not only I but also Tom and Mary _____ fond of watching TV.

A、am B、is C、has D、are

答案:D

30、Tom with a dog _____ standing on the street.

A、was B、were C、are D、will be

答案:A

31、Dick is ______ Maths.

A、well at B、interested at

C、good at D、good to

答案:C

32、Mary is very _____ her mother.

A、likes B、liking C、to like D、like

答案:D

33、I am sorry I must go, for I want to _____

A、catch a bus B、take a bus

C、sit a bus D、get a bus !#

答案:A

34、In your family, who _____ the meal for every day?

A、cook B、cooks C 、take D、takes

答案:B

35、On my birthday party, I enjoyed _____ very much.

A、me B、mine C、myself D、us

答案:C

36、Tom is ____ student in our class.

A、the tallest B、tall C、taller D、tallest

答案:A

37、March 8 is ______ day.

A、Women’s B、Women C、Woman’s D、a woman

答案:A

38、The text is _____ than that one.

A、easy B、easier C、easiest D、the easiest

答案:B

39、Which language do you like _____ , English or Russian?

A、best B、better C、well D、very well

答案:B

40、He usually _____ TV on Sunday evening.

A、watch B、watches C、watching D、is watching

答案:B

41、A lot of differences _______ between the two languages.

A、can be found B、can find

C、would find D、is found

答案:A

42、Nobody knew _______ a living in that country.

A、to go B、to make

C、how to do D、how to make

答案:D

43、The book is worth ______ twice.

A、read B、to be read

C、being read D、reading

答案:D

44、Your new room needs ______ .

A、to clean B、being clean

C、cleaned D、cleaning

答案:D

45、Fighting means ______ .

A、killing B、to be killed

C、to kill D、be killed

答案:A

46、Whether he comes or not ______ nothing to me.

A、are B、is C、has D、have

答案:B

47、What he said ____ untrue.

A、be B、is C、are D、were

答案:B

48、In our country everybody and every girl _____ a happy life.

A、live B、lives C、living D、are living

答案:B

49、The teacher as well as the students _____ this picture.

A、like B、are liking

C、likes D、is liking

答案:C

50、Today our country is getting _______ .

A、stronger and stronger B、strong and strong

C、strongest and strongest D、more strong and more strong

答案:A

分享到: 来源:广东远程教育网阅读:
  • 客服
  • 微信咨询
  • 求学登记
  • 活动
  • 返回顶部